New in - srpen 2015

20:12 Ivcca 10 Comments


Drazí čtenáři,
s posledními letními dny přicházím již tradičně s mými knižními přírůstky. Ano, vím, že zítra je v Neoluxoru narozeninová sleva 20% na vše, ale tímto dávám jasně najevo svůj úmysl nic si nepořídit a hezky šetřit! I když už teď jsem trochu nalomená, protože mi v knihovně chybí třeba taková Papírová města. Raději to nebudeme víc rozpitvávat.
Přírůstků za srpen bylo celkem pět. Na úvod bych vám ráda oznámila příjemnou novinku a sice, že jsem začala spolupracovat se serverem Fantasyknihy.eu. Jako redaktorka budu přispívat nejen recenzemi, ale i jinými random články s fantasy tématikou. Díky této spolupráci mám teď rozečtenou knihu Počátek - první novinku tohoto měsíce.

Šíleně nadšená jsem z Vražedné léčby, posledního dílu trilogie Labyrint. Už jsem se zmiňovala, že jsem ji dostala jako dárek k narozeninám od mých úžasných kamarádek a zároveň oblíbených blogerek. Právě jsem se začetla do druhého dílu této postapokalyptické trilogie, takže brzy čekejte recenzi.
Poté co jsem dala druhou šanci Johnu Greenovi a on mě mile překvapil, mám chuť přečíst všechny knihy, které napsal! Příliš mnoho Kateřin jsem ve své recenzi vychválila do nebes, i když jsem si vědoma, že spoustě lidí moc nesedla. Sama za sebe ale rozhodně doporučuji, takto zajímavou a originální knížku jsem dlouho nečetla.

Bílá smrt je recenzním výtiskem od Knihcentra. Má vyprávět příběh legendárního odstřelovače a mě by zajímalo, zda ji někdo z vás četl a jestli jsem jejím výběrem neprohloupila?
Pokud si libujete v detektivkách, určitě už vám Skála pěkně dlouho zdobí knihovnu. Četla jsem na ní samé pozitivní reakce, takže jsem velice zvědavá, jak zaujme mě.
A posledním přírůstkem je Hawkingova Stručná historie času. Mou posedlost vesmírem už jste určitě zaregistrovali, vzhledem k tomu, že jsem tu o tom psala už tak stokrát. Nové vydání od Neoluxoru je navíc opravdu krásně zpracované, takže jsem ho v knihkupectví prostě nemohla nechat.
Doufám, že jste si všichni užili poslední prázdninový víkend - nejlépe někde u vody (jako třeba já).

Jaké novinky přibyly ve vaší knihovně?

I.

10 komentářů:

  1. Moc gratuluji k hezké spolupráci. Počátek bych si také ráda pořídila a v srpnu jsem utrácela až až, přibyla mi pořádná hromada knih, mimo jiné i Papírová města :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty potvůrko! :D Papírová města tedy pěkně závidím ♥ Snad si je také brzy pořídím. Děkuji moc za gratulace.

      Vymazat
  2. Pekné prírastky do knižnice, ja mám za august 8 nových kníh :) A gratulujem k spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Osm je pěkné číslo! Zkusím to své v září také trochu zvýšit ))

      Vymazat
  3. Gratuluji ke krásné spolupráci, mě přibily jen dvě nové knihy..

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toho bolo teda naozaj veľa :) Aj to stíhaš čítať? :) Naozaj množstvo množstvo :) Pekné spolupráce :) Aj ja by som veľmi chcela knižky :) Hoc mám každý mesiac čo čítať, stále sa nájdu dni, kedy už nemám čo čítať :(

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě to číst nestíhám, bohužel. Ale zrovna z těchto knih mám většinu rozečtenou :) Ale s problémem nepřečtených knih se potýkám stejně jako každý jiný knihomol.

      Vymazat
  5. Stručnou historii času jsem si taky nedávno pořídila, ale ještě jsem nestihla přečíst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do ní také ještě nepustila, ale těším se :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!