Jarní povídání

11:11 Ivcca 12 Comments

Ahoj všichni!

Doufám, že si užíváte to krásné jarní počasí. Já se o to v rámci možností snažím. Konečně člověk může sedět až do večera venku a pomalu začít plánovat věci na léto. Bohužel se začátkem léta se nezadržitelně blíží i začátek zkouškového. Mě to propukne přesně za 2 týdny a už teď mi šlapou na paty všelijaké deadliny pro odevzdávání seminárek a prezentací a musím se učit na úmorné průběžné testy. Kromě zkoušek mě pak (doufejme) čekají ještě státnice z ekonomie a po tom všem peklu zasloužené volno! Co tím chci říct - nevím, jak na tom budu s časem pro blog, nicméně - vynasnažím se přispívat tak často, jak mi to jen škola, mé požadavky na minimální kvalitu článku a nálada dovolí. Především ta nálada si vyrazila někam na dovču a člověk hledá sílu i na nejobyčejnější věci. Těžké období.


Abych nebyla jen negativní, ukážu vám, co mě před pár dny na pár hodin slušně zabavilo. Když už začlo to jaro, rozhodla jsem se pro menší jarní úklid knihovny. Bohužel jsem zvládla jen část a tu vidíte vyskládanou na fotce. Hezky vytřít poličky, nově uspořádat knihy, aaach, to je víc relax než uklízení. Jak často reorganizujete knihovnu vy?

Zároveň jsem se rozhodla pro změnu designu. Někteří z vás již zaznamenali :) Zůstala jsem u barevné kombinace fialové, modré a bílé a snažila se to udržet co nejjednodušší a nejpřehlednější. Doufám, že se vám zde tedy bude líbit ještě víc, než předtím! A já už HTML a Photoshop zase nějakou dobu nechci vidět.

Všem vám přeji úspěšné zvládnutí zkouškového a všech ostatních školních i životních výzev!
Zároveň doufám, že se uvidíme na nějaké nadcházející akci - já třeba budu určitě přítomna na autogramiádě Joa Nesboho v Paláci knih Neoluxor a také na Světu knihy a následném srazu, který je v plánu.

A nakonec chci velice poděkovat všem pravidelným čtenářům. Přes blogspot vás už můj blog sleduje 88! Stašně moc si toho vážím. Až vás bude sto, uspořádám nějakou soutěž - takže se těšte!

Mějte se krásně!
I.

12 komentářů:

  1. Nový design je fakt skvělý! :)
    Na Světě knihy se taky objevím, doufám, že nějaký sraz bude. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) A snad na Světě knihy prohodíme pár slov!

      Vymazat
  2. No, já si organizuji knihovnu snad každý den znovu a znovu, když se mi něco nezdá, všechny knihy jdou ven a skládám je znovu, už je to skoro jako posedlost. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu už se vážně říká posedlost! :D Ale určitě v tom nejsi sama.

      Vymazat
  3. Budu ti držet palce během zkouškového. ;)
    Já knihovnu uklízím a předělávám docela často, ale momentálně už mi pár měsíců zůstává skoro netknutá, protože brzy budu mít nový pokoj a nechci si s tím dávat zbytečnou práci. :D
    Na autogramiádě i na Světě knihy se, doufám, uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Vlasto :) Snad to pomůže. Také už se těším až se přestěhuji a pořídím pořádnou obří knihovnu, to bude něco jiného, než teď, kdy nemám knihy kam dávat. A doufám, že se na nějaké akci potkáme a pokecáme :)

      Vymazat
  4. Knižnicu reorganizujem zvyčajne vtedy, keď už tam nedokážem umiesť nejaké pokračovanie série.:D Alebo z náhleho impulzu. Chcelo by to zase menšiu úpravu...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, s těmi sériemi :D Mám tam teď naštěstí jen jednu, která není kompletní. To by člověk musel přeskládávat vážně pořád.

      Vymazat
  5. Já ráda reorganizuju knihovničku. Teď zrovna se chystám na rozdělení harbacků a paperbacků. To jsem ještě neměla. :-D
    Na Světě knih budu letos poprvé. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se tam na Tebe těším, snad se potkáme :) A taky mám tendenci dávat v knihovně hardbacky a paperbacky k sobě.

      Vymazat
  6. Na začiatok by som začala tým, že máš krásny vzhľad blogu :)
    A ako často usporiadavam knihy ja? Hmm.. každú sobotu! :D Mamča sa mi smeje, že som "bordelárka" ale že keď sa mi niekto chytí kníh a nedá ich tam tak isto ako boli, začnem zúriť. Nuž :D Jednoducho knihy musím mať dokonalo uložené.
    Inak, tú autogramiádu ti závidím :/
    Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu :)
      Autogramiádu mi závidět nemusíš, bohužel jsem tam nebyla :( Musela jsem být ve škole na test, který se nakonec ani nepsal. Prostě pech.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!