Video Unboxing #1

18:42 Ivcca 13 Comments

Milí čtenáři,

dnes pro vás mám po nějaké době video. Odpočinete si od mých řečí a můžete se kochat jen a jen knihami. Jaký byl obsah tří balíčků, které jsem si vyzvedla na poště?

Unboxing jsem nikdy dříve nedělala, ale chtěla jsem se s vámi jednou podělit o ten opojný pocit při trhání papírového obalu a když se mi doma nahromadily hned tři balíčky, tak proč ne? Předem se omlouvám za trochu rozklepanou kameru, neudržím ruce v klidu :D Snad se vám bude krátké video líbit.



Za recenzní výtisky děkuji nakladatelství Kristián a Omega.
Za výhry ze soutěže děkuji Filipovi z Magician's Book.

Co vy a unboxing? Baví vás sledovat videa / fotky s rozbalováním balíčků? Nebo pro vás fotka plus dvě věty nejsou plnohodnotným článkem?

Mějte krásný zbytek týdne! ♥
I.

13 komentářů:

  1. Také mi teď přišly naráz tři balíčky. Obdivuji tě, že jsi to vydržela. Já než jsem našla chvilku volna na natočení, už jsem se na všechny vrhla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, já taky nevydržela :D Nenápadně jsem nařízla obálku a vyndala je. Na natáčení jsem je pak jen šoupla zpátky dovnitř :D

      Vymazat
  2. To video je veľmi pekne urobené, aj keď koniec bol už trochu dlhší a zbytočne to bolo podľa mňa naťahované. Inak mám takéto články rada. :)
    A prišli ti pekné knihy, aj keď podľa mňa kniha Dva roky prázdnin je napodobeninou Robinsona Crusoa, takže by som jej šancu ani nedávala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor :) Jsem teprve na začátku a Verneův styl psaní je opravdu ojedinělý. Uvidíme. Já Robinsona nečetla, takže mě srovnávání nebude trápit.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tahle videa baví moc, ale pokud jich není miliarda a pokud jsou třeba doplněná komentářem, protože jinak už mi splývají a stávají se nudnými. Každopádně ten moment, když jsi sahala pro první knihu... uuaa, já byla tak napnutá! :D
    Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky hrozně ráda sleduju :D Ale chci, aby bylo vidět, že si s tím autor dal alespoň minimální práci. Děkuji ♥

      Vymazat
  5. Svůdné zlo ti moc závidím!!! :)
    A ten Verne v nádherném vydání, to je prostě laskomina :) Snad tahle klasika nezklame :)
    Super video, celkem akorát dlouhé, nestihla jsem se začít nudit, takže palec nahoru! :) Také čekat nevydržím a většinou mi přijde jedna knížka, což nemá moc cenu nějak hustě fotit, či natáčet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda :) Tohle bylo poprvé co mi přišlo více balíčků. Možná vlastně poprvé, co mi vůbec přišla kniha poštou :D Nakupuji zásadně v kamenných knihkupectví - většinou tu knihu tak moc potřebuji, že bych to čekání nevydržela.

      Vymazat
  6. Ja osobne sa už dlhšie snažím prísť na význam tých unboxingov :D Spočiatku, keď som ešte len prenikla do tohto sveta knižných blogov, mi to nevadilo, no čím ďalej, tým viac mi to príde... ja ani neviem aké, možno kus nepochopiteľné, ale proste :D Ukazovať nové knihy je super, ale mňa osobne vôbec netrápi ten zdĺhavý pocit rozbaľovania, i keď sama rozbaľovanie (či už pošty alebo darčekov) milujem :D Takto cez internet jednoducho neviem zachytiť ten pocit, ale keby som stála vedľa teba, tak by som bola asi ešte viac nadšená, ako ty :D Takže článok o unboxingu pre mňa jednoznačne nie je článkom, ktorý by ma zaujal. Najmä keď je to tá fotka a dve vety :)
    Inak, mám taký pocit, že Dva roky prázdnin som čítala niekedy pred piatimi rokmi, keď sme mali ako povinné čítanie niečo od Verne-ho. Veľmi ma to nezaujalo, ale, samozrejme, nebola to ani strata času :)
    Video bolo pekné a som si takmer istá, že nadšenci do unboxingu (alebo ktokoľvek, komu sa to páči), sa doň zamilujú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pěkný názor :) Mě to docela baví sledovat, ale souhlasím s tebou - jedna fotka a pár slov k tomu, to mě tedy vůbec nebere. Vernea jsem začala číst a má tedy opravdu ojedinělý způsob vyjadřování. Přijde mi to takové hrozně heroické nebo jak to říct :D No, uvidíme.

      Vymazat
  7. Pekné kúsky. Som zvedavá, čo povieš na Polozlého, mne sa napríklad veľmi páčil. :) A tá záložka :O <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem zvědavá, ale zatím se na něj nechystám :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!