Zářijové povídání

20:05 Ivcca 17 Comments

Milí čtenáři!

Tento měsíc je teprve na začátku a přesto už se stačila udát spousta věcí! Rozhodla jsem se tedy pro takové menší povídání, kde vás samozřejmě se vším seznámím.

S prázdninami jsem se už definitivně rozloučila a za dva týdny mě čeká začátek školy. Čím delší ty prázdniny jsou, tím je to horší, věřte mi. Letos mě tedy čeká první ročník magisterských studií a snad to přežiji ve zdraví a bez ztráty kreditů.

Společná fotka ze zářivého srazu (autor: Madlenka)
Jednou z nejlepších událostí začátku září byl jednoznačně "zářivý" pražský sraz blogerů a dalších knihomolů! A víte co? Bylo to skvělé a pokud jste tam nebyli, přišli jste o hodně :)
Sraz měly pod palcem tři skvělé blogerky Madlenka, Barča a Týnka. Sešlo se nás 17 a udělaly jsme si parádní piknik na Střeleckém ostrově. Každý přinesl hromady jídla a pití, holky vymyslely skvělé a zábavné hry (na nichž byla občas nejzábavnější skutečnost, že je dost lidí nedokázalo pochopit :D ) a i počasí nám opravdu přálo. Já, která v soutěžích moc nevynikám, jsem byla ten den asi štěstěnou políbená, jelikož jsem nejdřív v kreativní soutěži vyhrála knihu dle vlastního výběru (a že bylo opravdu z čeho vybírat!) a v aukci jsem díky bodům získaným při hrách vydražila kompletní trilogii Nebezpečná láska!


Týnka předává vydražené knihy (autor: Madlenka)
Tak co, už litujete, že jste se nezúčastnili také? :)
Udělalo mi to opravdu ohromnou radost, takže děkuji nejen nakladatelství Fragment, které knihy do soutěže věnovalo, ale hlavně třem výše jmenovaným slečnám organizátorkám, za to, že tak úžasný sraz zorganizovaly, protože to rozhodně není legrace. Pro mě to byl v podstatě první knižní sraz a vše od začátku až do konce mi přišlo dokonalé. Myslím, že jsme si to všechny naplno užily a já už se nemohu dočkat dalších srazů.

Jídla bylo víc než dost (autor: Madlenka)
Teď se pomalu dostávám k hlavní novince a to k tomu, že si mě v Knihy.iDNES.cz vybrali jako svého recenzenta! Ode dneška tedy oficiálně píši pro jejich blog :)
Zúčastnila jsem se konkurzu, protože za zkoušku člověk nic nedá a říkala jsem si, že bych třeba mohla promarnit skvělou šanci. A víte co? Ono to vyšlo!
Co to znamená pro vás?? Že vás čeká více recenzí a to nejen na knižní novinky.


Zároveň jsem také konečně předělala design blogu k obrazu svému, vytvořila jsem nové logo a to už tu asi nějakou dobu vydrží! FYI jsem totiž poměrně akční, co se týče grafiky, takže by mi nedělalo problém měnit i komplet design klidně každý měsíc.

A poslední věc je zároveň ta nejdůležitější. Zase mi naskočilo číslo mapující pravidelné čtenáře mého blogu na nádherných kulatých 40. Což je skoro o polovinu více čtenářů, než tomu bylo před 2 týdny.
Děkuji!
Děkuji!
Děkuji!
Zbožňuji vás!
Moc!!!

Chci vás ujistit, že každý váš komentář si čtu a vaše zpětná vazba mi dělá neuvěřitelnou radost.
Mějte se krásně a budu ráda, když si četbou mých článků budete zkracovat dlouhou chvíli (nejen) ve škole.

I.

17 komentářů:

  1. Je super, že sis to tak užila. Já přijedu až na ten říjnový, protože jsem v září neměla možnost tam dojet. :/ Dost mě to mrzí, ale snad bude i ten říjnový tak super. :) Gratuluji, taky jsem jim chtěla napsat do konkurzu, ale potom jsem se na to vykašlala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na říjnovém se v tom případě určitě uvidíme! :) Těším se, že Tě poznám. Škoda, že už nebude tak krásné počasí, abychom mohli udělat znovu piknik. A děkuji za gratulaci, přišlo mi to ze začátku jako nejpitomější nápad, protože přece jen mám blog teprve krátce a nějaké spolupráce mě moc nevzrušovaly. Ale pak si člověk říká, že by třeba mohl propást velkou šanci :) No, zkrátka všechno se má zkusit.

      Vymazat
    2. Jé tak to je super. Doufám, že nám to obou vyjde, chtěla bych tě poznat! ^.^ :)

      Vymazat
  2. Ty srazy opravdu vypadají moc dobře, možná se taky někdy na nějaký odhodlám. :-D Stejně jako ty jsem se poprvé odhodlala sama ozvat někomu na spolupráci (blog mám od února) a reagovala jsem na nabídku idnes.cz a k mému překvapení také souhlasili, takže mám radost. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc gratuluji! :) Na sraz se určitě odhodlej. Také jsem přemýšlela, zda jít nebo nejít a přišla bych vážně o hodně :) Potkala jsem tam mnoho skvělých lidí.

      Vymazat
  3. Doufám, že říjnový sraz bude taky tak dobrý a že se tam s tebou seznámím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sraz byl skvělý a já jsem si ho taky moc užila :) Moc gratuluji k první spolupráci, jistě to bude cenná zkušenost, která se neztratí :) Také gratuluji ke kulatinám co se pravidelných čtenářů týče :)
    A do Bavettových se pusť co nejdřív! Jsou skvělí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Tobě také gratuluji, samozřejmě :) Neboj, už si na ně brousím zuby, jen co dočtu vše, co mám momentálně rozečtené :D

      Vymazat
  5. Stve me ze jsem se nemohla zucastnit :( jinak gratuluju jak ke ctenarum, tak k idnesu, taky jsem to zkusila a taky to vyslo (spis by me zajimalo, jestli vubec vybirali, nebo ted pptrebuji co nejvic lidi a berou tak vsechny kdo se prihlasi a neni to fakt des bes - vys bych svoje recenze nehodnotila :D), co sis vybrala jako prvni recenzak? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si říkám, když to tak pozoruji :D Ale na druhou stranu, těžko říct, kolik lidí se jim tam přihlásilo. To pak uvidíme, až všechny blogery vypíšou na své stránky. Vybrala jsem si Oveho. Co Ty? :) Toho srazu je škoda, ale já doufám, že se uvidíme v říjnu?

      Vymazat
  6. Moc gratuluji, jak ke spolupráci tak k pravidelným čtenářům :))
    Na sraz jsem nakonec dorazit nemohla (maminka měla narozeniny :D), ale říjnový si nenchám ujít ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedá nic dělat :) Uvidíme se tedy v říjnu, ráda Tě poznám!

      Vymazat
  7. Ty Bavettovi jsem ti neskutečně záviděla, ale zasloužila sis je :-) Jinak gratuluji i ke spolupráci i ke 40 čtenářům :-) Já doufám, že si třeba v říjnu víc popovídáme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě to v říjnu napravíme, budu se moc těšit!

      Vymazat
  8. Vyzerá to strašne pekne! :) Určite bola zábava.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to vám vyšlo hezky! Fajn report a gratuluji k úspěchům;) Původně jsem taky chtěl vyrazit (lákavá představa být mezi tolika holkama;) ale nějak jsem chrchlal..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!