Obsessed with books

20:02 Ivcca 6 Comments

Jsem přesvědčená, že první příspěvek na blogu je ten nejnáročnější na napsání. Obzvlášť, když nemáte představu, co by takový "slavnostní" příspěvek měl vlastně obsahovat.

Asi bych měla začít nějakým stručným infem o sobě, abyste měli alespoň nějakou představu o osobě, která tu do vás bude hustit spoustu informací. Je mi 21 let, žiji v Praze, studuji vysokou školu a mám asi tak milion koníčků. Tím, co vás bude určitě nejvíce zajímat, je čtení. Kromě toho miluji sport, hudbu, kresbu (digitální i na papír), fotografování, a tak dále.

Co se týče knih, tak nejsem nijak žánrově vyhraněná. Knihy vybírám náhodně, pokud mě kniha něčím zaujme, přečtu si ji. Jsem hodně otevřená, takže mám opravdu spoustu favoritů napříč žánry - proto také doufám, že si zde každý v budoucnu najde něco, co ho bude zajímat. Nejčastěji čtu severskou krimi, dystopické a antiutopické romány, young adult, sci-fi, fantasy, ale i klasiku.. No, jak jsem říkala, zkrátka vše, co se naskytne.

Kdybych měla vybrat 3 knižní nej, byly by to:

Kafka na pobřeží (Haruki Murakami)
1984 (George Orwell)
Marťan (Andy Weir)

Doufám, že se vám tu bude líbit :)
I.

6 komentářů:

  1. Vubec nevadí že jsi akademii jeste necetla tak to pojd napravit :))))

    OdpovědětVymazat
  2. Kafka na pobřeží na prvním místě? Mám záchvat nadšení :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také máš ráda Murakamiho? :) Já mám v knihovně skoro všechna jeho díla, ale Kafka je pro mě zatím top. Četla jsem ji dávno (v 15 letech), ale pořád pro mě představuje hodně zásadní dílo.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!