!!! VŠE NEJLEPŠÍ !!!

10:37 Ivcca 35 Comments



Moje miminko má dnes přesně jeden rok a já se sama sebe ptám, co cítím. Neskáču metr vysoko radostí, že jsem do Vás posledních 12 měsíců úspěšně ládovala své myšlenkové pochody. Nevznáším se na oblaku plná cílevědomosti a předsevzetí, jak to bude ještě lepší než doposud. Cítím jen jedno a sice, že vše je tak, jak má být.
Nenapadlo by mě, že zrovna já budu člověk, který se najde v blogování. Ale právě teď v tento okamžik vím, že je to tak správně a že knižní blogerství je přesně to, co tvoří určitou část mé osobnosti a nyní už mohu s jistotou říct, že se to stalo malým, ale důležitým dílkem mého života. Baví mě číst, ale miluji i psaní, přenášení myšlenek na "papír", sdělování mých pocitů světu.

Projekt Obsessed with books mi toho dal tak strašně moc. Dal mi nové dobré přátele, dal mi spousty věrných čtenářů, dal mi několik krásných spoluprací a hlavně ve mě udržoval zapálenou "čtenářskou jiskru". Už jsem si prošla pár obdobími, kdy jsem nepřečetla knihu klidně celý rok a nechci, aby se to někdy opakovalo. A teď věřím, že to už nikdy nehrozí. Knihy mě obohatily jako máloco na světě. Jak řekl L. A. Seneca:
"Kniha je základem poznání, učitelem věků, vládcem království ducha."

To nejdůležitější, co dělá blogování blogováním, jste Vy, čtenáři. Vám patří velké poděkování za to, jak skvělá je tato komunita, kterou společně všichni utváříme. A nemyslete si, blogování není zrovna snadná věc. Už jen ty nervy, které si vytrpí každý, kdo pracuje s editorem na Bloggeru. A pak jsou tu recenze a okamžiky, kdy díky prokrastinaci, škole nebo práci nestíháte přečíst recenzní výtisk a ocitnete se v situaci, kdy Vám zbývá jediný poslední den. To je pak panečku čtecí maraton. Občas je chuť do psaní a čtení větší, občas menší. Sem tam člověka přepadne čtecí krize a blog nějakou dobu zeje prázdnotou. I já to za ten rok zažila a ne jednou. Jenže teď už nejde přestat. A já ani nechci. Nikdy!
Shrnuto v číslech, dvanáct měsíců na tomto blogu znamenalo:
» 25 300 zobrazení stránky
» 1594 komentářů
» 127 zveřejněných příspěvků
» 93 pravidelných čtenářů + 40 Google plus čtenářů
» 55 napsaných recenzí
» 4 spolupráce s nakladatelstvími a knihkupectvími
»  radosti
Čísla jsou to, alespoň pro mě, vysoká a i když teď budu trochu jako Kája Gott - nečekala jsem to, vážně. A o to více si toho vážím, protože je to pro mě určitý odraz mé snahy. Věřím, že kvalita mých recenzí a ostatních článků se oproti začátkům zvýšila a neustále pracuji na tom,  aby byla lepší a lepší a hlavně, abych se ztotožňovala se vším, co zde publikuji. Není článek, který bych si před zveřejněním nejmíň 10x nepřečetla.

Pěkně se nám to protáhlo a gratuluji a zároveň děkuji každému, kdo se dočetl až sem.

V nejbližších dnech očekávejte soutěž, protože první výročí se musí řádně oslavit!

Miluji knihy.
Miluji Obsessed with books.
Miluji Vás, mé čtenáře, se kterými své pocity mohu sdílet.

Tímto sobě a svému blogu přeji sílu a chuť do dalších dní, měsíců a let. A Vám, čtenářům, ze srdce děkuji. Za vše.

Iveta

P.S.: Všimli jste si nového designu? :)

35 komentářů:

  1. Moc moc gratuluji a přeji ti, ať ti blog přináší i nadále radost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko najlepšie, prajem ešte veľa úspechov! :)) I ja som mal pred niekoľkými dňami prvé narodeniny blogu, takže viem akú radosť to urobí :-)) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji k vyroci a preji dalsi uspesne a proctene roky :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem k 1. rôčku, Ivka. :) Síce ťa nesledujem úplne od prvého článku, ale vôbec by som nepovedala, že si v blogovom svete tak krátko. Tvoje články sú totiž skvelé a pôsobíš ako skúsená blogerka. Baví ma to tu. :) Takže do budúcna ti prajem všetko dobré, nech máš stále chuť deliť sa s nami o svoje pocity z kníh. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, moc děkuji za přání :) Jsem moc ráda, že se Ti u mě líbí a doufám, že bude i nadále. Vynasnažím se.

      Vymazat
  5. Veľká gratulácia! :D Všetko najlepšia prajem, veľa úspechov, čitateľov a nech ti to ešte dlho vydrží ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Všetko najlepšie k narodeninkám :3 prajeme ešte veľa rokov blogovania, nech ťa to dlho ešte baví. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší k prvním blogovým narozeninám. Ať ti psaní článků vydrží co nejdéle!! :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  8. Velká gratulace, jsem strašně ráda, že tě blog baví a sna i dlouho bude, protože číst tvoje články je jedna radost. Pokaždé když vyjde nová recenze, nebo projekt, hned si to jdu přečíst. Občas zapomenu přidat komentář, ale není snad článek, který bych neměla přečtený. Tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších a jsem opravdu ráda, když jsem klikla na tlačítko odebírání. Přeji do dalších roků další úspěchy a nekonečně mnoho radosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuji za krásný komentář! :) Právě tohle mi dává sílu dál a dál psát. Nic mě nepotěší víc, než skutečnost, že někdo mé články čte a že ho baví. Děkuji Ti za to a snad Tě můj blog nezklame ani v budoucnu ♥

      Vymazat
  9. Všetko najlepšie k blogovým narodeninám! :) I keď je ťažké uveriť, že to sú ešte len prvé, a to nie len s ohľadom na tie krásne čísla, čo tu máš, ale aj na to, aké kvalitné články pridávaš :) Teda, aspoň môj blog po roku vyzeral o dosť horšie, i keď som bola v tom čase asi o dosť mladšia :D
    Obdivujem to, ako si dávaš záležať na článkoch - ja ich väčšinou prečítam po sebe ledva trikrát a tak to potom aj vyzerá :D A to ani nehovorím, ako vyzerajú po grafickej stránke! Radosť čítať to tu u teba. Lebo sú tu aj takí (teda ja), ktorí majú problém donútiť Blogger aby mali hoci len rovnaké písmo v článku :D Podobne je na tom ten krásny dizajn :) Mali by sme sa ti všetci poďakovať, že sa o nás tak staráš :D :)
    Prajem ešte veľa článkov a veľa prečítaných kníh :) A, samozrejme, minimum čitateľských kríz! :D Sama momentálne prežívam radosť z navrátenej chute do čítania, keď jedného Harryho Pottera zhltnem za 2-3 dni, pričom som ešte prednedávnom mala problém prečítať nejakú knihu za dva týždne :D
    Prajem pekný zvyšok nedele :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy Mariam, tímhle komentářem jsi mě vážně dojala :) Mockrát Ti děkuji, že jsi mému blogu věrná a vracíš se sem. Opravdu si toho vážím a jsem ráda, že se Ti tu líbí. Dokud tu bude byť jen jeden nadšený čtenář, tak mi to za to stojí. Důležitější než grafická stránka je vždy obsah! ;) A ten máš náhodou perfektní, proto se k Tobě na blog vždy vracím.
      Jsem ráda, že jsi překonala čtecí krizi, také se mi teď čte parádně :D Ještě jednou děkuji za moc milá slova ♥

      Vymazat
    2. Nie je vôbec za čo :) Blogerov, ktorých články radi čítame, treba podporiť, aby sme mali čo čítať! :D :) (A aj ja ďakujem :'))

      Vymazat
  10. Přeji Obsessed with books spostu spokojených čtenářů a tobě co nejvíce elánu přinášet nám stejně skvělé články jako doposud :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji. Rok není až tak dlouhá doba, uběhne to vždy raz dva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Slavko :) Letí to hrozně rychle, to máš pravdu.

      Vymazat
  12. Gratuluji k prvním blogovým narozeninám :) A přeji ti hodně štěstí a nápadů v dalším blogování :) A těším se na tvé další články, které je vždy radost číst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, udělala jsi mi radost. Snad se Ti tu bude líbit i nadále! :)

      Vymazat
  13. Páni! To sú úžasné čísla :O *tíško závidím* :D Úprimne nemyslela som, že bloguješ "len " rok, ja že už máš pár rokov blogovania za sebou :D Ale tak, samozrejme, prajem všetko najlepšie k prvým narodeninám a dúfam, že o rok tiež budem mať šancu zagratuľovať :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natašo, moc děkuji! :) Mám z těch čísel samozřejmě taky radost. Ale hlavně samozřejmě z toho, že se tu vám - čtenářům - líbí. To je pro mě nejdůležitější. Další rok uteče opět jako voda, tak snad se tu opět "setkáme" :D

      Vymazat
  14. Blahozelam Ivetka ku krasnym cislam a prajem vela spokojnych citatelov (ja medzi nich rozhodne uz rok patrim) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, mockrát Ti děkuji! :) Samozřejmě moc dobře vím, že mi tu komentáře zanecháváš skoro celou dobu existence mého blogu a moc moc moc si toho vážím! Snad se Ti tu bude líbit i nadále.

      Vymazat
  15. Gratuluju a přeju hromadu dalších úspěchů do budoucna! :) Máš to slušně rozjeté :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherná čísla, Ivoušku! :) Jen tak dál :) Jsi jedna z mých nejmilejších blogerek i kamarádek :) Mám ráda tebe i tvůj blog! :) Ať se ti daří ve všem, pro co se rozhodneš a hlavně ať tě ještě dlouho baví psát! :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc ti děkuji! :) :-* Právě ty patříš mezi ty přátele, které zmiňuji výše, které jsem díky blogu získala nebo spíš "znovuobjevila". Děkuji, že jsi mi tolikrát dodala energii na blogování, když zrovna nebyla, že jsi mě tolikrát nadchla pro nové knihy, když zrovna nebyla chuť číst a doufám, že to tak bude i nadále! ♥ A teď vstříc dalším rokům! :)

      Vymazat
  17. Gratulji ! Opravdu krásné čísla :) Doufám, že ti blogování ještě pěknou chvíli vydrží a také doufám, že tvé články budou i na dále tak krásně napsané :)
    Přeji hodně štěstí !!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Vynasnažím se, aby tomu tak bylo a doufám, že se sem budeš pořád ráda vracet.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!