New in - prosinec

15:23 Ivcca 22 Comments


Všechny vás vítám u dnešního článku! :)

Ano, už jste se konečně dočkali i u mě prosincových a to z velké části hlavně vánočních přírůstků. Bylo jich vážně požehnaně, celkem mám 14 nových-naprostoúžasnýchslintslint-knih (13 papírových knih, jedna e-kniha). Ježíšek byl štědrý a i já sama se trochu obdarovala, i když jsem se zařekla, že si před Vánoci nic nekoupím. To bych ale nebyla správný knihomol, že? Tak schválně - je mezi vámi někdo, kdo si v prosinci vážně sám nic nekoupil?!

Zde jsou všechny mé přírůstky pohromadě:

Jako první dvojice od CooBoo. Čtyřka pro mě byl jasnou volbou, protože ho mám moc ráda a jsem na jeho povídky vážně zvědavá. Ze Solitaire jsem trochu v rozpacích, někomu se tato kniha moc líbila, ale slyšela jsem na ni i nějakou tu kritiku.


Další jsou tři knihy, které jsem si sama koupila a sice na CooBoo bazaru. Víc jsem toho bohužel neulovila. Vanish a Hidden jsou dva díly z trilogie Drakie. Shaterred souls vypadá také docela zajímavě a na Goodreads má poměrně dobré hodnocení.


K Vánocům jsem se konečně dočkala posledního dílu trilogie Monument a teď už se můžu bez obav pustit do čtení, které jsem odkládala na dobu, až budou všechny tři díly vydané :) Ohromnou radost mi také udělala kniha Dárce, která je poměrně tenoučká. Moc se na ni těším a následně také na její filmovou verzi.


Detektivka Zlé pondělí je vánočním dárkem od Knihy.iDNES.cz a k jejímu přečtení jsem se ještě nedostala. Manželovo tajemství byla první kniha, kterou jsem hned po Vánocích začala číst a ještě jsme si daly společné čtení s Melindou. Z knihy jsem byla nadšená a příběh jsem si nesmírně užila. Již brzy můžete očekávat recenzi a já doufám, že vás v ní na toto dílo také nalákám.


Jako další tady máme tři knihy od Yoli a sice:
Prozřetelnost, od velice talentované autorky Jamie McGuire. Styl psaní mi bohužel příliš nesedl a celkově mi přijde, že je kniha cílená spíše mladším čtenářům, proto jsem ji musela odložit. Určitě se k ní ale ještě vrátím a zkusím dočíst. I já jsem se naštěstí dočkala knihy Spáleniště: Zkouška, pokračování Labyrintu, který jsem si zamilovala. No a jako poslední od Yoli jsem dostala Bez naděje. Colleen Hoover mě velice mile překvapila ve svém díle Maybe someday, takže pořídit si nějakou její další knihu byla zkrátka povinnost!


Poslední kniha, která přibyla v mé knihovničce a kterou jsem si sama koupila je Vesmír v kostce, který napsal přímo Stephen Hawking. Nevím, jestli jsem se o tom někdy zmiňovala, ale vesmír miluji a hltám všechny teorie s ním spojené. Takže je vlastně divné, že je tohle úplně první kniha o Vesmíru, kterou doma mám. Ale lepší pozdě, než nikdy! :)


A klasicky ještě všechny krásky pohromadě ♥ Když na to tak koukám... Jak někdo může nezbožňovat knihy?


Na začátku jsem také mluvila o jedné e-knize, kterou jsem si pořídila a tou je Moře klidu, na které mě samozřejmě nalákala Melinda (díky, moje peněženka tě zdraví!!). Po její pěkné recenzi jsem věděla, že si toto dílo musím také přečíst. Tak snad se k tomu dostanu co nejdřív.


Tak a jsme na konci dnešního článku. Omlouvám se za menší zpoždění, ale měla jsem naplánovanou spoustu článků, které měsíční přírůstky odsunuly trochu do pozadí.

Zajímá mě číslo vašich přírůstků! Nejvyšší vyhrává :)
I.

22 komentářů:

  1. Solitaire by som si chcela prečítať :) A Prozreteľnosť veru ani mňa nechytila, hlavne prvý diel. Druhý už bol o niečo lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusím se hecnout a dočíst to, ale jsem z toho trochu zklamaná :) Na Solitaire jsem taky náramně zvědavá. Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  2. Krása, krása, krása :) Máš nádherné fotky, jako vždy :) To se někdo má, když má na focení podmínky, i to správné a šikovné oko :)
    Moře klidu musíš dát brzy :) Vlastně bys ho mohla dát hned po té ruské děsivé knize co čteš :)
    Nebo Monument!! Musím říkat víc? :)
    Solitaire se mi líbilo, nevím, jak bude působit na tebe :)
    Hodně jich máme stejných, ale to už je stará známá věc :) Těš se na Čtyřku :) :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! :) Není zas tak těžké se to naučit a v mém případě by se toho dala ještě spousta vylepšit. Víš co, možná ho dám po Opričníkovi! :) Ještě uvidím, jakou budu mít přesně náladu, až ho dočtu :D

      Vymazat
  3. Krásne knihy, Štvorku závidím, tiež si ju chcem zohnať :D Sériu Draki som čítala a sú to rozhodne vydarené knihy, takže dúfam, že sa ti budú páčiť rovnako ako ostatné tituly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Myslím, že Čtyřka by neměla chybět žádnému fandovi Divergence, snad budou ty povídky pěkné. Super! Jen si musím sehnat první díl té Drakie :D Mám jen 2. a 3.

      Vymazat
  4. Hehe, já si v prosinci nic sama nekoupila, ale stejně se mi nahromadilo cca. 15 knih :D
    Jinak ty se máš! Všechny knížky, co bych chtěla! Budu muset napravit držení hladovky z prosince a tento měsíc se pořádně rozšoupnout! :D
    Ale do kolen mě dostal Vanish :D Důvěřuj růžové, zapomeň na skvrny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slušný výkon :) Určitě se rozšoupni, knihy za to stojí!!

      Vymazat
  5. Úprimne. Pozrela som si iba fotografie lebo to ma vždy zaujme. Gratulujem ku knihám, nepamätám kedy som ja dostala toľko kníh naraz :)
    Ale najviac čo ma potešilo je Moře klidu :) zatiaľ u mňa najlepšie kniha ktorá vyvolávala mojim emóciám závrate ako keby boli na horskej dráhe :D pevne dúfam že sa kniha bude páčiť! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímnost se cení, děkuji :) Hmm další doporučení na Moře klidu? Budu se do něj vážně muset pustit co nejdříve. Děkuji za Tvůj názor.

      Vymazat
  6. Krásné kniha, mnoho z nich bych si časem chtěla taky dokoupit, ale znáš to.. Budou novinky a já si radši koupím je :D Ale teď jsem dočetla Labyrint a je to jen o ždibec horší než jednička, takže se máš na co těšit! :) Bez naděje si budu pořizovat určitě, protože jsem od autorky četla jinou knihu a byla jsem z ní na větvi, takže musím mít i další. Jsem zvědavá na tvůj názor na ni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám moc dobře! Zkrátka nekonečný seznam "Knihy, co bych chtěla.." :D Jsem ráda, že se Ti druhý díl líbil, snad ani mě nezklame, protože jsem si všechny hrdiny z Labyrintu moc oblíbila. Jakou knihu jsi od Hoover četla jestli se můžu zeptat? :)

      Vymazat
  7. Moc pěkné přírůstky, většinu knih bych si chtěla také pořídit - hlavně Solitaire, také jsem na to slyšela různé hodnocení, ale možná i proto bych ji chtěla sama posoudit. A také Čtyřku, na tu už se těším dlouho ! :) A potom další a další ... ale toho času už tolik není:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to znám, hlavně teď během zkouškového je to s tím časem špatné. Ohledně Solitaire se cítím úplně stejně :) Snad mě mile překvapí, zatím z toho mám trochu obavy.

      Vymazat
  8. Super hromádka! Dárce jsem dneska dočetla a moc se mi líbil. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se na něj brzy chystám a doufám, že si mi také bude líbit! :) Těším se na recenzi,

      Vymazat
  9. Zamilovala jsem se do obálky Solitaire a Dárce! Naprosto nádherné knížky. Budu se těšit na recenze.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárky a fotky :-) Já nad Solitaire také velmi přemýšlím. Tato kniha působí tak zvláštně a je od mého oblíbeného CooBoo... :D
    Bez naděje mám doma a na Manželovo tajemství si také již velmi dlouho brousím zuby :_) těším se moc na recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Ještě jsem ho nečetla, ale máš pravdu, že obálka zaujme na první pohled! Bez naděje jsem teď dočetla a je to vážně síla!! Hodně mě to překvapilo. To samé Manželovo tajemství - skvělá kniha.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!