VIDEO: Týden s knížkou #1

20:33 Ivcca 12 Comments

Po nějaké době tu pro vás mám opět video a nyní poprvé Týden s knížkou. Je to shrnutí rovnou za dva týdny, protože kvůli nemoci a špatnému světlu jsem nemohla video natočit dřív. Zároveň se omlouvám, že je trochu delší, ale je to tím počtem knih. Příště se budu snažit nacpat to do 5-ti minut.

Bavte se! :) A nezapomeňte nastavit vysokou kvalitu.


Přečtené knihy:
Poslední oběť: 55%,  recenze zde
Pán much: 100% !!recenze zde
Krásná katastrofa: 60%recenze zde
Recenze na knihy V ringu a Easy můžete očekávat již brzy. Na Větrné hůrce jsem ještě stále nedočetla, ale pořád se mi kniha moc líbí.

Krásný den všem!
I.

12 komentářů:

  1. Catherine a Heatcliff su moja srdcovka som zvedava ako sa ti budu pacit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu zajímavý příběh! :) Jsem zvědavá, jak to s nimi dopadne. Heatcliff na mě zatím působí dost rozporuplně.

      Vymazat
  2. Chcela som ísť spať, ale videla som tu video... no nepusť si ho! :D Po akože štúdiu biológie ma príjemne rozveselilo a párkrát som sa zachechtala :D Proste vieš, ako to urobiť zaujímavé a vtipné :)
    Podľa mňa si čítala až veľa :D Ja už 15 dní čítam jednu knihu (je pravda síce, že je to Tolkienov Silmarillion, ktorý, si myslím, sa nedá prečítať len tak :D) a ešte stále mám kus ku koncu :D
    Inak som žila v tom, že Na větrné hůrce je nejaká súčasná kniha, keďže som si nevšimla autorku a tu sa to volá Búrlivé výšiny :D Na mojom zozname klasiky, ktorú si chcem prečítať, však nie je, keďže po skúsenosti s jednou Bronteovou (pred pár rokmi som čítala Janu Eyrovú a mám pocit, že druhýkrát si ju ešte dlho neprečítam :D) som radšej... akosi nechcela :D Keď však bude recenzia, tak si ju s radosťou prečítam a možno zmením názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mariam, děkuji moc za pochvalu, jsem vážně ráda, že se Ti video líbilo a trochu Tě rozveselilo při tom učení :) A co se dá dělat, hold občas kniha úplně nesedne nebo nemá člověk na čtení jednoduše náladu. To znám moc dobře :) Zrovna Janu Eyrovou jsem si také chtěla přečíst, tak uvidím, jak se mi nakonec bude líbit toto dílo :)

      Vymazat
  3. Moc hezké video Ivčo, Pán much je prostě geniální, někdo v tom nevidí nic jiného než "dobrodružství", ale je v tom skryto mnoho hlubokých poznatků :) Na Větrné hůrce mám ráda, i když jsou postavy zvláštní a trošku na zabití :) A zaujalo mě Easy! Jsem ráda, že točíš videa!!! Prozraď mi, jak to děláš, že máš dost světla, u nás to prostě nejde :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) To se mi na Pánu much líbilo nejvíce, že to není žádný povrchní dobrodružný román, ale odvážná sonda do hlubin lidské duše. V knize Na Větrné hůrce mi zatím hodně vadí Catherine, chová se vážně příšerně.
      S tím světlem je to těžké všude, neboj :D Ale když člověk začne natáčet nejpozději ve 2 hodiny odpoledne a natáčí na místě, které je přímo naproti oknu, tak to ještě jakž takž jde. Přínejhorším si na to doma rozsvítit a na foťáku nebo v programu na PC upravit vyvážení bíle, aby to nemělo tu příšernou žlutou barvu. Ale to jsem ještě nezkoušela :)

      Vymazat
  4. Jupí!!!! :) Tvůj převlek k Pánovi much je geniální :D :D
    Tvoje videa jsou super a krásný!!! :) Náhodou jsi toho přečetla celkem hodně :)
    Líbilo, líbilo!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!!! :-* Mám radost, že se ti video líbilo.

      Vymazat
  5. Už jsem ti to psala na Youtube, ale to video je vážně super. Jsem, co se videí o knížkách týče, dost kritická, ty ale splňuješ všechny mé podmínky pro dokonalou video-recenzistku knih! Prosím, pokračuj v tom dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát Ti děkuji! Opravdu si toho vážím, protože takováto podpora a krásná zpětná vazba člověka nakopne a jsem ráda, že vím, že to netočím jen sama pro sebe a někdo si u toho sem tam zkrátí dlouhou chvíli :) Ještě jednou díky a neboj, pokračovat budu! ♥

      Vymazat
  6. Super video a závidím ti, že přečteš tolik knih za týden, já toho tolik bohužel nestíhám :-(
    Na knihu Easy se také chystám, snad se mi bude líbit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy, někdy se zadaří a je na čtení čas, ale někdy to také vůbec nestíhám :) Jsem zvědavá, co na Easy řekneš, já sem brzy hodím recenzi.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!