Wreck this journal #1

11:29 Ivcca 31 Comments

Zdravím vás!

Nedávno jsem tu psala, že jsem si pořídila úžasnou věc a sice Wreck this journal. Nikdo z vás jistě nemohl přehlédnout spousty a spousty příspěvků od různých blogerů, ve kterých představovali světu své nádherné výtvory právě z této knížečky.


Ani já je nepřehlédla, nicméně jsem tak nějak neřešila, o co přesně se jedná. Asi jsem si myslela, že si zkrátka lidé vymysleli nějaký svůj pěkný deníček, do kterého dělají tyto šílenosti (v dobrém slova smyslu, samozřejmě). Přiznám se, že jsem byla moc líná na zjišťování podrobností.
A pak jsem si to nechala objasnit od Melindy, která WTJ dostala k narozeninám. A naprosto mě myšlenka tohoto kreativního deníku nadchla!
Osobně miluji kreslení, i když jsem na něj poslední dobou neměla moc času. Destrukční deník (jak zní jeho český překlad) je poněkud dražší záležitost, ale věřte mi, vyplatí se to! Momentálně jsem dokončila druhou kresbu a opravdu jsem si WTJ zamilovala. Je to závislost. Vymýšlet, co byste mohli vytvořit, aby to bylo pokud možno co nejoriginálnější.

A jak se daří?

Tak za prvé, dokopala jsem se díky tomu naučit se s temperami. Zatím je to dost boj. Jsem zvyklá jen na obyčejnou tužku, potažmo tu elektronickou.

Jako první jsem se pustila do úkolu "Write one word over and over", aneb vaším úkolem je vylepšit danou stránku psaním jednoho slova dokola a dokola. Nápad se mi v hlavě zformuloval téměř okamžitě. A takto to dopadlo ve výsledku.


Dívka s andělem. Doufám, že jsou v tom ta křídla alespoň trochu poznat :)

Brzy se můžete těšit na další výtvory.

Jak se líbí myšlenka Wreck this journal vám?
Pořídili jste si ho nebo to máte v plánu?

Krásný víkend všem!!
I. ♥

31 komentářů:

  1. Krásné...moc se mi líbí....povedl se Ti...doufám, že budeš tvořit dál a dál...a také, že se budeš chlubit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Určitě budu tvořit dál, to se spolehni :) Doufám, že se najde dost času.

      Vymazat
  2. Oooooo, no to je krásné! Když to vidím, tak mi normálně chybí nějaká kreativní činnost.. nádhera. A co udělat video, jak to vznikalo? Miluju ty videa na youtube :) Opravdu krásný, šikovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, Petro, díky za tip :) To by mě vůbec nenapadlo a ani jsem taková videa neviděla. Brzy se pustím do třetí kresby tak to určitě zkusím natočit!

      Vymazat
    2. Ale až teď mě napadá, že jsem strašnej (ale opravdu STRAŠNEJ) bordelář, když něco kreslím :D Takže bych se nerada ztrapnila, až budu natáčet svoje superupatlaný ruce, noviny poházený všude možně, barvy až na stropě a tak :D No, uvidíme jak to dopadne!

      Vymazat
    3. No dyť tak to bude takové autentické, takové správně umělecky pošahané :))) Moc se těším, to bude totální pecka jako tvé intro do světa Booktube! :))

      Vymazat
  3. Prostě nádhera! :) Já věděla, že tobě to půjde samo :) Těším se na tvé další výtvory! :) :) Jsi statečná, že ses do toho pustila temperami, na to já nemám odvahu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc ♥ Nebýt tebe, tak si ho nepořídím! A já se těším, až se i ty podělíš o nějaký svůj výtvor (minimálně se mnou!!).

      Vymazat
  4. Ráda bych si o Wreck this journal napsala Ježíškovi.. :D

    To je dokonalý, ten tvůj výtvor!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se budu moc těšit na Tvé výtvory :) A děkuji moc za pochvalu.

      Vymazat
  5. Idea tohto "denníka" ma veľmi nenadchla a ani predchádzajúce výtvory, čo som videla, no toto je veľmi pekné :) Chválim odvahu robiť to s temperami, ja som na tom podobne - všetko kreslím len ceruzkou, najviac použijem fixku na niečo jednoduché, a s temperami alebo vodovými farbami robiť neviem :D Aj so suchým pastelom sa len pomaly učím...
    Nemám v pláne zaobstarať si ho, ale rada sa pozriem na tvoje ďalšie výtvory :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to jsem ráda :) A potěšilo mě, že v tom boji s kreslícím náčiním nejsem sama. Snad to bude lepší a lepší. Než člověk sám přijde na tu techniku, tak to hold chvíli trvá.

      Vymazat
  6. Wreck doma mám a leží mi tam celkem netknutej... asi jsem moc demotivovaná lidma, jako jsi ty :D Krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak šup, vytáhnout ho a tvořit! :D Děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  7. Hezké, povedené! Samozřejmě jsem o Wreck this journal už slyšela, ale ty prachy bych za to nedala :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem se dost kroutila a pěkně dlouho o tom přemýšlela. Ale když se na to podívám zpětně, tak rozhodně nelituji :) Vyhodila jsem v životě peníze za větší kraviny a tohle Ti vydrží na zábavu fakt dlouho.

      Vymazat
  8. Nádherné, vylepšit tu stránku kresbou se ti vážně moc povedlo!:) Nápad Destrukčního deníku se mi líbí, nic podobného tu ještě nebylo :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je nádherné! Jsem moc zvědavá na tvoje další kresby :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow! to je naprosto dokonalé, krásné a úžasné! Já to budu kupovat mamce v češtině, protože je kreativní a šlo by jí to, ale neumí moc dobře anglicky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi hodná, děkuji moc :) Já ani nevím, kdy má česká verze přesně vyjít. Ale určitě jí to pořiď. Myslím, že bude nadšená, je to fakt originální :)

      Vymazat
  11. To je nádhera! Máš na kreslení velký talent! Těším se na tvé další výtvory :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak já o tomto produktu slyším úplně prvně. Je to velmi zajímavá věc a tvé provedení se mi opravdu líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Věřím, že se to ještě více rozšíří, až bude vydaná česká verze.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!