VIDEO Kniha vs. film: Zmizelá

19:21 Ivcca 10 Comments

Tak vás vítám u mého v pořadí druhého videa!

Minulý týden jsem se konečně dostala do kina na film Zmizelá, který natočil režisér David Fincher na motivy stejnojmenné knihy od spisovatelky Gillian Flynn.
Můj názor jak na knihu, tak na samotný film si můžete poslechnout v již zmíněném videu! Doufám, že se vám bude líbit.


Z nějakého mě neznámého důvodu video ke konci, občas změní barvu. Netuším proč, asi se venku nějak rychle měnilo světlo :D Takže ne, nebylo mým záměrem udělat z videa diskotéku.

Film zmizelá hodnotím vysoce! 4,5 hvězdiček.
A vzájemná podobnost? Nechte se překvapit!! Jen vám prozradím, že je to velice, velice podobné :)

Mějte se krásně!
I.

10 komentářů:

  1. Krásné video, Ivet!! :) Jsi génius. Toč dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatíčko, děkuji, moc si tvé podpory vážím :) ♥

      Vymazat
  2. Ja si uz tu Zmizelu musim precitat len stale na nu nemam cas :-D A tomu ze film je lepsi ako kniha by som verila - ved Fincher je boh! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho miluji! :) Zkrátka jeden z mých nejoblíbenějších režisérů.

      Vymazat
  3. Super video (ty víš, jak mám videa ráda), takže doufám v další :)

    P. S. Na Zmizelou mi nešahej! :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Gone Girl som si nechcela prečítať a v tomto názore si ma recenziou len utvrdila - mne sa celkovo väčšinou nepáčia knihy so zlatou nálepkou bestseller :D Radšej mám svojich odskúšaných autorov.
    Na film som nebola a ani sa nechystám, ale za to idem v piatok na film Sudca s RDJ-om (? :D) a hoci som to ešte nevidela, už asi mesiac každému hovorím, aký super film to je :D Trailery dobre že naspamäť neviem :D
    Fakt zvyčajne nepozerám tento typ videí, lebo ma to nebaví, ale ty si to tak super spravila, že ma to normálne bavilo a usmievala som sa pri tom celý čas na obrazovku :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor! :) Na Soudce se také chystám, Downey je jeden z mých nejoblíbenějších herců a tenhle film zkrátka vypadá, že bude vážně stát za to. A Tvá poslední věta mě vážně potěšila!! :) Jsem moc ráda, že se Ti video líbilo a neusínala jsi u něj :D

      Vymazat
  5. Musím říct, že videorecenze moc nemusím, protože si z nich obvykle neodnesu nic moc přínosného, takže upřednostňuji především klasicky psané recenze. Tvé video jsem ale dokoukala dokonce. Nechodíš kolem horké kaše, mluvíš k věci a neopakuješ se. Vyjadřování máš hodně uspořádané a dobře se posloucháš. Nepotřebuješ lidem sdělit, jak dnes vypadáš, nebo že nemáš čas apod. Zkrátka je to dost na úrovni. Takže za mě určitě super a doufám, že to tak půjde dál, protože tím pádem máš určitě věrnou divačku. :-) Jinak jsem se zatím k této knize nedostala, ale několika bloggerů, se kterými mám stejný vkus, se Zmizelá nelíbila, takže po ní asi ani nesáhnu. Na film se ovšem s chutí podívám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolo, velice Ti děkuji za pochvalu a za tak pěknou zpětnou vazbu :) Vynasnažím se Tě nezklamat ani v budoucnu. Film si určitě nenech ujít. A přečtení knihy také není marnění času, ale jak jsem řekla v samotném videu - film je stejně lepší.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!