Měsíční shrnutí #3

15:28 Ivcca 20 Comments

Jelikož je právě 25. den měsíce, je tu pravidelný článek s měsíčním shrnutím!

A ať je to neuvěřitelné, jak chce, můj blog tu s vámi je už 3. měsíc. Za ty tři měsíce jsem stihla poznat spoustu úžasných lidí, kteří se kolem knižního blogování pohybují, zúčastnila jsem se tří knižních srazů, sepsala pro vás už 52 článků a natočila dokonce 2 videa.
Když už mluvím o videích, ráda bych poděkovala všem, kteří mi vyjádřili podporu, ať již osobně, či přes internet. Velice si toho vážím a mám radost z každé odezvy.

Během těch tří měsíců se mi podařilo navázat spolupráci s internetovým obchodem Knihy.iDNES.cz. Mou recenzi na Přízrak, kterou zveřejnili na svém blogu, si za dva dny přečetlo více než 400 lidí! Zmiňovanou recenzi naleznete ZDE.
Zároveň projevili zájem o rozšíření naší vzájemné spolupráce a já tak budu psát na jejich blog články s knižní tématikou :) Určitě chápete, jakou z toho mám radost.
˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ 
Nyní jsem se konečně propracovala k nějaké té statistice. Začnu tou nejšílenější věcí!
A sice tím, že padl můj rekord v denní návštěvnosti, jelikož můj blog zrovna před pár dny navštívil ne-u-vě-ři-tel-ný (alespoň pro mě) počet 120-ti lidí!!
Asi si dovedete představit, jakou ohromnou radost jsem z toho měla ♥


Také přibyli pravidelní čtenáři a to jak z Bloggeru (54 pravidelných čtenářů), tak z Google+ (14 lidí), tak na Youtube kanálu (15 lidiček).
první video v kooperaci s Melindou se dočkalo více než 130 zhlédnutí! Jupí.

Nejčtenějším článkem byl Co si přečíst, když...  s knižními typy na podzim, který si prohlédlo 172 lidí.
Nejkomentovanějším článkem se stal Wreck this journal No. 1, kde se nashromáždilo 30 komentářů.

A pozor pozor! Počet zobrazení stránky je neuvěřitelně nádherné číslo! A sice 8947 (moje zobrazení stránek není počítáno). Od minulého měsíce mi tak přibylo skoro 3000 kliknutí (je to vůbec možné?).
Počet komentářů u mých článků se vyšplhal na 601.

˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ 

Co se týče přečtených knih, tak poslední měsíc nebyl tolik produktivní. Celkem jsem přečetla čtyři a na každou z nich jsem vám napsala i recenzi.

  1. Cinder
  2. Vampýrská akademie IV. - Krvavý slib
  3. Vampýrská akademie V. - Spoutáni magií
  4. Přízrak
Je znát, že začala škola a času na čtení rázem ubylo. A co z toho, co jsem přečetla v říjnu, stojí jednoznačně za přečtení?

Nejlepší kniha
Nejlepší byl určitě Přízrak. Tato detektivka mě nesmírně bavila a věřím, že si ji užije každý, kdo hledá zajímavý příběh bez nějaké prvoplánové zápletky. A myslím, že do toho podzimního studeného počasí je to vynikající parťák. Alespoň mě se v tomto období čtou podobné žánry lépe.


Nejhorší kniha
Pátý díl VA nebyl špatný, ale v porovnání s ostatními knihami, které jsem četla, byl asi nejslabší. Znatelně ubylo akce a už to postrádá tu nepředvídatelnost a akci, která se mi moc líbila u předchozích dílů. Nyní čtu díl poslední a už se nemůžu dočkat, až zjistím, jak to celé Richelle Mead rozřeší.

Největší překvapení
Určitě nová Nesbovka. Čekala jsem, že to bude dobré. Takový už hold Jo Nesbo je. Ale že to bude až takhle moc dobré??

Největší zklamání
Opět musím použít Spoutáni magií. Byla jsem navnaděná z předchozích dílů a opět očekávala něco extra a geniálně promyšleného, ale už to hold nedosahuje takových kvalit, na jaké jsem byla doposud u Richelle zvyklá.

Nejlepší pár
Tak tohle je opravdu záludná otázka. Nejlepší muž je jednoznačně Adrian Ivaškov z Vampýrské akademie! Ale nemůžu k němu přiřadit Rose, protože postupem času docházím k názoru, že se mi k ní zkrátka nehodí. A musím souhlasit s Melindou, že si ho jednoduše nezaslouží :)

Nejnapínavější kniha
Asi nejvíc jsem si "kousala nehty" u konce Krvavého slibu. To bylo tak šíleně akční, že jsem myslela, že to mé nervy nezvládnou bez úhony.

˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ ˖ 

Tímto se dostáváme na konec dnešního shrnutí. Děkuji vám za vaši přízeň, za vaše komentáře a za vaši podporu. Snad se spolu tou zimou pročteme do nějakého hezčího počasí :)
A na konec pro vás mám dva "úkoly"!! :) Máte nějaká speciální přání a nápady ohledně toho:

  1. co byste chtěli, abych natáčela
  2. co byste rádi viděli a četli na mém blogu
?

Krásný víkend a děkuji předem za všechny reakce! Je to přece i váš blog! 

20 komentářů:

  1. Blahozelam ku krasnym cislam :-) Ja by som chcela aby si natacala hocico, si jedna z tych videoblogerov (alebo ako sa takíto ludia oznacuju :-)) na ktorych sa velmi dobre pozera. A co by som rada citala na tvojom blogu? velmi mam rada tvoje clanky tie su super, ale vzdy aj tak najviac potesim tomu pre co sme tu - kniznym recenziam. A velmi sa mi aj pacilo to posledne video - porovnavanie knihy s filmom :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Petinko :) Jsem ráda, že Tě má videa baví. Co se týče článků, tak doufám, že recenzí přibude. Čtení mi poslední dobou šlo trochu pomalu, tak snad se brzy dostanu zase do toho správného tempa :) Děkuji za Tvůj názor.

      Vymazat
  2. Nesleduji tě tak dlouho, ale rozhodně by se mi líbily tagy ve formě videa, ty jsou vždycky bezva :). Gratuluji k tolika čtenářům a příznivým ohlasům. Ať se daří i nadále :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Eliško :) Tagy nejsou vůbec špatný nápad. Snad objevím v brzké době nějaký zajímavý, který by stál za zfilmování.

      Vymazat
  3. Gratuluji, ať se ti daří i nadále :). Jinak by se mi taky líbily nějaké ty tagy nebo taky Měsíční chvástačka, Týden s knížkou a určitě pokračuj s videemi Kniha vs. Film :)), tvá videa jsou skvělá :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo měsíční chvástačka to by šlo, když tu máme ten konec měsíce :) Ale za říjen jsem moc velkou úrodu nenastrádala, tak uvidíme. A týden s knížkou také super nápad. Alespoň mě to donutí rychjeli číst :D Děkuji moc.

      Vymazat
  4. Gratuluji! Ty si tyhle čísla určitě zasloužíš, protože máš skvělý blog a řekla bych, že zajímavé vyjadřování :)
    Na poslední dvě otázky neznám odpověď, protože se ráda nechávám překvapit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k tak krásným číslům, ale hlavně k rozšíření spolupráce s knihy.idnes.cz :) Máš prostě talent a oni to naštěstí poznali!! :) Ať se ti daří i nadále a věřím, že za další měsíc se ta čísla zvednou ještě mnohem více :)
    Snad budeš mít i více času na čtení :) Ta hloupá škola to hrozně kazí... :D
    Chci abys natáčela cokoli! :D (to jsem ti pomohla, co? :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi můj největší miláček! ♥ Děkuji moc a samozřejmě i já musím (už asi po sté, ale nevadí) pogratulovat ke skvělé nové spolupráci! :) Doufám, že zase něco brzy natočíme spolu!

      Vymazat
  6. Gratuluji ke krásným číslům a ke spolupráci :) Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji k tak úžasným číslům a statistikám, ale upřímně se vůbec nedivím, máš úžasný blog a byla by kravina, kdyby si toho nevšimli i ostatní!

    OdpovědětVymazat
  8. Námety na články: whatever
    Námety na videa: whatever
    WE WILL LOVE YOU FOREVER :))
    OK, tak vážne, gratulácia k číslam, konečne sa nejaká ženská teší, že "priberá" :)
    Z videí.. ako robíš Wreck this journal, ale to by bolo asi náročné natáčať. Kolaborácia s kámoškou blogerkou by bola super, nech je zas sranda :)
    Články.. recenzie s peknými fotkami, nech mám čo závidieť :)) A hocičo iné, píšeš ľahko a pútavo, je to radosť čítať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi hodná, moc děkuji :-* Vážně si cením takové pochvaly! A co se týče Tvých námětů na videa tak Tě asi potěším:
      1. Wreck this journal už točím! Zbývá ještě půlka kresby, snad si najdu brzy čas :)
      2. V plánu je video ve spolupráci s dvěma blogerkami a to snad velice brzy, snad se podaří!!

      Vymazat
    2. Jůůůů Vánoce v Listopadu, to se mi líbí, to já můžu :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!