SOUTĚŽ | 3. narozeniny blogu

17:37 Ivcca 11 Comments


Jsou tomu už 3 roky, co se pohybuji ve světě knižních blogerů. Ano, před 3 lety jsem si 25. července založila tento blog. A už podruhé jsem zapomněla na jeho narozeniny :D Pravdou je, že letos i vloni jsem celé prázdniny trávila na druhé straně planety a blog šel tedy trochu stranou. Nicméně tak jako každý rok chci ty blogové narozeniny trochu oslavit. Nevím, jestli má cenu tu znovu opakovat, co vše mi blogování o knihách dalo, kolik skvělých přátel jsem získala, kolik úžasných knih mi prošlo rukama a tak dále. To je všem určitě jasné :) A já jsem za to obrovsky vděčná.

Poslední dobou se tu objevovaly hlavně knižní recenze. Ráda bych to změnila a přemýšlím nad nějakým novým formátem. Ano, výročí je událostí přímo vybízející k rozhazování nových nápadů a myšlenek a vytváření skvělých předsevzetí :D

Kromě blogu mě nyní můžete sledovat taky na Facebooku nebo na Instagramu, kde pravidelně upozorňuji na nové články a nebo jen sdílím knižní momenty ze svého života :)









Ale zpět k tomu nejdůležitějšímu - narozeniny opět oslavíme soutěží pro vás! A o co letos soutěžíme? Na výběr budete mít ze tří knih, plus výherce dostane přívěsek s knižní tématikou (After all this time? Always ♥). Stačí vyplnit formulář níže a kniha i přívěsek mohou být vaše.

Pravidla:
➜ Soutěž trvá do 7. 9. 2017 (včetně)
➜ Pro účast musíte vyplnit soutěžní formulář, který se nachází níže
➜ Zúčastnit se mohou pouze soutěžící s českou doručovací adresou
➜ Výherce bude vylosován přes random.org
➜ Duplicitní odpovědi budou smazány

Hodně štěstí a děkuji za vaši přízeň!

11 komentářů:

  1. gratuluji k výročí :-D já taky obvykle těchto událostí využívám k nějakým změnám a tak :-) každopádně tvůj blog je moc hezký, tak ti přeju pevné nervy a vydrž ještě hodně dlouho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! <3 Blog mě strašně baví, takže věřím, že ještě nějakou dobu vydržím :)

      Vymazat
  2. Gratuluji ke krásnému výročí! Já na narozeniny blogu taky tradičně zapomínám, vlastně bych teď někdy měla oslavit dva roky, ale vůbec nevím, kdy - asi to budu muset vypátrat. Každopádně ti přeju hodně úspěchů a ještě aspoň jednou tolik krásných let s blogem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! <3 Určitě to vypátrej, je super mít takový mezník, který mi vždycky připomene, co všechno už jsem s tím blogem vlastně prožila :D Ještě jednou moc děkuji a přeji také mnoho úspěchů!

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší tvému blogu a díky za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a přeji hodně štěstí v soutěži! <3

      Vymazat
  5. Jů, kdybych vyhrála Verity, tak bych si to konečně přečetla. :D

    Všechno nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji všechno nejlepší tvému blogu i tobě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!